Kontakta oss | Hantverksid.se

Om oss

 
HantverksID är trademarked under Seriline och har därför samma höga säkerhet- och kvalitéstämpel som våra andra kunder i vår kraftfulla onlineportal Serix Online. 
 
Seriline är ett säkerhets- och kunskapsföretag som genom åren har levererat en mängd kundspecifika lösningar som används av såväl stora som små företag, organisationer, kommuner och statliga förvaltningar.
 
Seriline grundades 1990 och redan 1998 tog vi emot vår första kortbeställning via internet, idag känns det som en självklarhet. Fokus är detsamma nu som då. Genom att använda den senaste tekniken i kombination med mångårig erfarenhet förenklar vi flöden och processer för att skapa rationella och kostnadseffektiva lösningar för identitetshantering. I våra ögon kan en identitet bäras av t.ex. en person, ett chip, ett kort, en nyckelbricka - alla kräver samma omsorg och precision i sin hantering. Våra lösningar omfattar egenutvecklade programvaror och webblösningar, hårdvaror samt tjänster inom personalisering, produktion, service och support. Som leverantör av säkra lösningar för identitetshandling tar vi nu nästa steg och laddar för fullt för framtidens lösningar för att ytterligare förenkla för våra kunder!
 
Kontakt

   HantverksID
        C/O Seriline AB

   Gustavlundsvägen 50
        167 51 Bromma

   support@hantverksid.se

   010 - 10 29 300

Hitta till kontoret i Alvik, Bromma: Vi sitter vid Alvikstorg, brevid Pressbyrån. Ring på i porttelefonen på Seriline, sedan sitter vi 1 trappa upp. Välkomna!

 

Karta
Kontaktformulär
Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort


Öppettider

Vi hjälper dig!

Vi har öppet alla helgfria vardagar.

Måndag-Torsdag 08.00-17.00
Fredag 08.00-16.00
Lunchstängt alla dagar mellan kl 11.30-12.30